Plačilo članarine 2016

Planinci pozdravljeni,

Ker me vse več planincev sprašuje po možnosti plačila članarine preko spletne banke, saj v hitrem ritmu  življenja težko ujamejo uradne ure pisarne, smo pripravili možnost plačila članarine preko spleta, na dva načina.

Višino članarine in ugodnosti si lahko ogledati na spodjem linku, znamkico pa vam bomo poslali po pošti.

Izberete primerno članarino.

1.  Članarino nakažete na TRR društva SI56 0510 0801 0009 034 (ABANKA d.d.)

Planinsko društvo Tržič, Balos 4, 4290 Tržič

Sklic 00 št.vaše izkaznice

Koda namena: NOWS

Namen: »članarina (številka vaše izkaznice)«

2.      Plačilo z Moneto ali Mastercard kreditno kartico.

postopek vas bo vodil z vpisom vseh potrebnih podatkov, nikar pa ne pozabite v tretjem koraku označiti PLANINSKO DRUŠTVO TRŽIČ.

Za vsa vprašanja, kot za koriščenje družinskih ugodnosti, novih članov, nas prosim pred plačilom kontaktirajte na e-mail  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , oziroma na kontaktne telefone.

Veseli smo vsakega člana, za leto 2016 pripravljamo še nekaj posebnih ugodnosti, naj pa vas ob tem tudi povabim k aktivnemu sodelovanju v društvu, veseli bomo če se vključite tako pri delovnih akcijah kot pri organizaciji prireditev in tekočih vodstvenih delih, trenutno bi nam še posebej koristili člani z izkušnjami ki bi lahko delovali v gospodarski komisiji, ki je društvo nima, mora pa jo ustanoviti. Vsi ki ste pripravljeni sodelovati vas prosim da me kontaktirate.

Naj se ob tej priliki zahvalim vsem tistim, ki ste že poravnali članarino, še posebej pa tistim ki s svojim delom že neutrudno prispevajo k uspešnemu delovanju društva.

Uroš Ahačič

Predsednik