Silvester pod Storžičem

Pričakovanje novega odeto v tančice lepega, kar smo ustvarili. Vsi pomalo pogledujemo nazaj, se oziramo za priložnostmi, ki so nam spolzele izpod nog, tistimi, ki so nam spodnesle tla in vsemi, ki smo jih osvojili. Prijetno leto je za nami. Kot smo si ga postlali, bi ga radi tudi zaključili. Toplo, mehko in začinjeno z ljubeznijo. Vabimo vas v intimo Storžiča, tja, kjer zamolkla tišina gozda igra najlepše melodije, tja, kjer prešernost narave boža vašo dušo, tja, kjer se bomo na Silvestra zbrali vsi podobno misleči in v novo leto zakorakali z iskrenim stiskom rok, gorečim poljubom in slastno kulinariko.

gozd_zvezde_sm

Mesni meni: hladna predjed | goveja juha z rezanci | pohančki | filana rebrca | pražen krompir | solata | sladica presenečenja | penina | obara

Vegi meni: hladna predjed | gobova juha | zelenjavna rižota | solata | sladica presenečenja | penina | kisla juha

Torej … Doma že vse poznate. Na prostem je mraz. Petarde. V lokalih je gneča. Zakaj ne bi tokrat preskok v novo leto storili drugače? Se pustili razvajati chefovskim mojstrovinam, morda prespali kar v koči in na novega leta dan počeli, kar je najpomembnejše in naj bi vas bojda spremljajo še celo leto: preživeli dan v hribih s svojimi najljubšimi?

V novem letu vam želimo, da sežete po zvezdah. Da boste to lažje storili, vas zato iskreno vabimo v našo družbo, tja gor do Doma pod Storžičem, kjer so zvezde skoraj na dosegu rok. Zagrabite srečo za ušesa in naj se v 2017 utrne vaša srečna zvezda!

Za rezervacije nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali nas pokličite na 041 675 760. Prisluhnili bomo vsem  željam.